Burenruzie

Niets is zo vervelend als burenruzie: u wilt thuis lekker kunnen ontspannen en geen sores hebben met de buren. U heeft het probleem natuurlijk al diverse keren aangekaart bij de buren maar u komt er niet uit. Of de buren hebben hun probleem bij u aangekaart maar u komt er niet uit met hen. Een burenruzie dreigt of is al ontstaan maar dat wilt u natuurlijk echt niet! U wilt de burenruzie voorkomen en het probleem gewoon graag netjes en snel opgelost hebben. Ik kan u helpen bij het oplossen van de burenruzie; uiteraard betekent dat niet automatisch dat we meteen naar de rechter gaan: vaak helpt het als ik bemiddel bij de burenruzie.

Burenruzie: goed luisteren helpt

Goed luisteren naar de problemen die u heeft is daarom het eerste dat ik dan ga doen. Graag wil ik precies weten wat er allemaal gebeurd is. Welke oplossingsrichtingen ziet u zelf al voor de burenruzie? De eerste stap is een gesprek met u. Mijn ervaring is dat ik in een eerste gesprek met niet alleen een goed beeld van de burenruzie krijg maar vaak blijkt ook dat er wel al ideeën zijn hoe de burenruzie het beste beëindigd kan worden.

Burenruzie: liever niet naar de rechter?

Natuurlijk willen we echt liever net de burenruzie voor de rechter uitvechten. Ik zal daarom tot het uiterste voor u gaan om de burenruzie samen met u en de buren zodanig op te lossen dat we niet voor de rechter terecht komen. En als we dan tóch naar de rechter moeten dan doen we dat uiteraard als daarmee het probleem van de burenruzie opgelost wordt.

 

Zoals zo vaak zijn er dus meerdere wegen die naar een oplossing voor de burenruzie leiden: samen bekijken we welke weg de beste is voor u. Bel mij gerust eens voor een oriënterend gesprek.

Afspraak maken?

Wil u meer weten, dat kan natuurlijk altijd.
U kunt mij bellen of een via het formulier een vraag stellen.
Ik neem indien nodig spoedig contact met u op.