Echtscheiding

Een echtscheiding (of “scheiding”) is al vervelend genoeg: en de juridische rompslomp er omheen daar zit u al helemaal niet op te wachten. U wilt alles natuurlijk zo snel mogelijk en zo goed mogelijk opgelost hebben zodat u weer verder kunt met de leuke dingen in het leven. Ik kan u helpen om de echtscheiding zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk af te ronden, want ik heb daar veel ervaring mee. Mail me gerust eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw scheiding.

Echtscheiding / scheiding in goed overleg

Omdat er meerdere wegen zijn om tot een echtscheiding of scheiding te komen, ga ik in het eerste overleg met u bekijken wat uw situatie is en welke mogelijkheden er zijn om tot een scheiding te komen waarvan het resultaat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en met zo min mogelijk “gedoe”. Heel regelmatig blijkt het namelijk dat ik door bemiddeling tussen de ex-partners de echtscheiding op een vlotte manier tot een voor beide partijen goed einde kan brengen. Maar als blijkt dat de scheiding toch meer voeten in de aarde zal hebben, dan is het vaak beter dat de beide ex-partners een eigen advocaat in de arm nemen.

Echtscheiding / scheiding via de rechter

Als het dan zover is dat beide partijen een advocaat nemen om de echtscheiding af te ronden, betekent dit niet automatisch dat we een bikkelhard echtscheidingsgevecht in de rechtszaal gaan uitvoeren: dat ga ik echt proberen te voorkomen. Ook als beide partijen via een advocaat met elkaar praten is het namelijk nog steeds mogelijk om in goed overleg tot een scheiding te komen. En mocht het onverhoopt tóch zover komen dat we uw echtscheiding voor de rechter moeten regelen, dan help ik u en zorg ervoor dat we de scheiding zo snel mogelijk en goed mogelijk regelen.

 

Zoals zo vaak zijn er dus meerdere wegen die naar een oplossing leiden: samen bekijken we welke weg de beste is voor u. Bel mij gerust eens voor een oriënterend gesprek.

Afspraak maken?

Wil u meer weten, dat kan natuurlijk altijd.
U kunt mij bellen of een via het formulier een vraag stellen.
Ik neem indien nodig spoedig contact met u op.