Wat zijn jouw kosten?

Iedereen kent de verhalen van advocaten die er vooral op uit lijken te zijn hun zakken te vullen. Bij mij staat echter de oplossing van uw problemen centraal tegen een vergoeding die bij u past.
Er twee mogelijkheden om de kosten voor uw advocaat te betalen:

Met “gefinancierde rechtsbijstand”: afhankelijk van uw inkomen betaalt de overheid dan een deel van de rekening van uw advocaat en daarnaast betaalt u zelf een door de overheid bepaald bedrag (dit wordt de “eigen bijdrage” genoemd) en dit is afhankelijk van uw inkomen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik u hierin wegwijs maken.

Zonder “Gefinancierde rechtsbijstand”: indien uw inkomen boven een bepaalde grens ligt (dit is van allerlei zaken afhankelijk zoals of u kinderen heeft) heeft u geen recht op “gefinancierde rechtsbijstand”. In dat geval ga ik met u in overleg over een geschikte manier voor de vergoeding van mijn werkzaamheden. U kunt bij mij bijvoorbeeld in termijnen betalen. Vindt u het prettig als ik voor een vast bedrag werk? Dan doen we dat. Maar wellicht betaalt u liever per uur? In dat geval zal ik u een voorstel doen. Het gaat mij om een goede oplossing voor uw probleem tegen een vergoeding die u past. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen de mogelijkheden.

Afspraak maken?

Wil u meer weten, dat kan natuurlijk altijd.
U kunt mij bellen of een via het formulier een vraag stellen.
Ik neem indien nodig spoedig contact met u op.